2012/11/24

William Kelana Jaya

Hi, 


Perancangan untuk ke kedai makan william kelana jaya nih telah lama diutarakan tapi baru sekarang dapat direalisasikan. Kami tertarik uintuk kesana kerana review dari pelanggan yang pernah ke sana amatlah positif, mana taknya makanan yang disajikan sangat -sangat menyelerakan , agak murah serta disajikan dalam satu portion yg besar. So, kalo nak ke sana makesure perut betul2 kosong tau barulah dpat menikmati keenakan makanannya sepuasnya...Hehehehhe..

Ini lah antara menu yang ade kat sana kan. 


   *Soda herb- terkejut tgok air yang sarat nih , mcm akuarium kan...hehehehe.. nih customer sebelah   
     table kitorg yg minum.Menarik  kan?



    *  Anti Pesto.Ni ada  hotdogs, salami, pepperoni, chicken wings, sliced smoked duck, beef, lamb(2 big   
       ones), ribs dan finally mashed potatoes.  Besar kan?/ Boleh kongsi ni..hahahaha


   * Meetball carbonara (RM20). Puas ati makan carbonara mcam nih kan??



      * Bukan western food je tau kat sini, nasi goreng pun ade  gak. Siap serve ngan daun pisang 
         lagi kan.... Nih namanyan nasi goreng ketam..hehehhee


Banyak lagi makanan  yang sedap-sedap kat sini...

Aku nasihatkan kalau nak kesana eloklah buat online review dulu mengenai menu yang tersedia k sebab kat sini xde menu...nasib baik kami bw kawan kami yang da biasa ke sana so takde masalh la sngat kan tentang menu nih....huuhuhuhu...

InsyaAllah nanti akan bawa ahli keluarga yang lain pulak datang menjamu selera kat sini...huhuhu
 Ok la sape2 berminat nak ke sini silalah k...Ni GPS coordinate nye...

..GPS Coordinates: N3.11637,E101.60490