2012/11/26

AJL 27

Hi,

Peringkat Separuh akhir muzik-muzik27 minggu ke3 juga telah berlangsung smalam dan senarai lagu yang layak ke AJL 27 pun sudah diketahui umum.

Secara keseluruhannya persembahan minggu ke3 nih lbih menyerlah dari minggu-minggu yang lain. Kitorg semalam agak  nervous gak menunggu nama Shila Hamzah disebut sbb nama dia paling last dipanggilkan.
kitorang memang lah minat ngan Shila Hamzah nih sejak OIAM lagi... 

Semalam lagu patah seribu yang dibawa dan dicipta sepenuhnya oleh beliau ada diubah sedikit arrangement muziknya, itulah punca kitorg cuak , takut2 juri xsuka plak kan....Nape erk Shila tukar arrangement????
Pada pendapat kami tak perlu kot sbb lagu tuh da cukup bagus kan, kalo x takkan smpai diiktiraf sebgai lagu terbaik AIM kan...huhhuhuh...wuteva lah , mungki shila ada pendapat dia yang tersediri kan..

Apepun tahniah kepada Shila Hamzah dan semua finalis AJL 27... Gud luck korang erk tuk 6Jan2013 nnti...Sma ngan bulan dan tahun kelahiran bakal anak kami plak..hehehheeh :o) Di bawah ini kami sertakan senarai lagu yang berjaya ke AJL 27..Ramai bakat2 muda dengan lagu sendiri lagi K....Tahniah2!!!!!!!!!!

 01. Idola (Azlan & The Typewriter) – Audi Mok & Azlan
02. Pelangi Senja (Stacy) – Taja & Tun Teja
03. Anak Kampung (One Nation Emcees & Jimmy Palikat) – Jimmy Palikat
04. Terukir Di Bintang (Yuna) – Yuna Zarai
05. Ombak Rindu (Hafiz & Adira) – Zaidi
06. Tanpamu (Amir Jahari) – Amir Jahari
07. Lagu (Bedroom Sanctuary) – Bo Amir Iqram
08. Teman Pengganti (Black & Malique) – Malique
09. Ku Akui (Hafiz Suip) – Ajai
10. Simetri (Hazama & Amy Search) – Audi Mok & Zel Firdhaus Haduan
11. Andaiku Bercinta Lagi (Mojo) – Edry Abdul Halim
12. Patah Seribu (Shila Amzah) – Shila Amzah