2012/11/26

3D / 4D Scan Baby

Salam n Hi!!!

Arinih amik halfday jeer keja sbb da plan nak g Vision College. Huh!!! Mesti ramai yang tak pernah dengar pasal Vision College kan??... Kitorang pun baru tahu tau masa search untuk buat scan 4D yang murah area lembah klang nih. Vision College nih terletak di Seksyen 16 petaling Jaya...Terpusing2 gak kitorang cr ek...dia tersorok2 skit...

Nih laman web Vision College nih (http://www.vision.edu.my/ ) utk sape2 yang nak buat 4D scan kat sini, RM90 Jer tau....Murah kan??? kalo kat tempat lain dah 100++  da... Kat bawah nih plak gambar bangunan vision college nih...




Ok la , let move ker cerita yang lebih menarik lagi....smpai2 jer  kena isi borang n tggu sonographer panggil...kitorang pun masuk lah dalam bilik scan tuh... excited giler nak wat scan kan...Tapi sayangnya baby kitorang nih malu2 plak...Mula2 pusing belakang pastuh tutup muka ngan tangan plak..jenuh la si Sonographer yang baik giler nih utk amik post yg jelas....Ok la dpt gak lah tgok skit2 even tak jelas sangat..
Jom Kita tgok beberapa gambar baby BOY pemalu kitorang k...

Tgok tangan dia tuh asik nak g tutup muka jer kan...da idung besar,,ahahahahah

Bulat kan muka dia..hahaahah....

Kan da kata pemalu baby boy kitorg nih....

Nih tali pusat plak tutup sikit  muka dia



Mulut cam ikut mak nye jer...heheheheh..Tunggu!!!!!


  Sonographer tuh siap bagi CD lagi utk gambar2 nih...tp malangnya CD kosong dia terbagi K..Sampai2 umah trus nak buka nih tp hmpa...hahahaha....Last2 sonographer tuh hntar gak by email kat kitorg...Thanks yea....Da best la..hehehhe

*** Xsabar plak nak tggu baby kuar nih...bole main2 ngan dia hehhehehe...