2014/09/16

Singgah di Laman Seni Seksyen 7, Shah Alam

Hai sume... Hari ni mak buyong nak bercerita pasal lamn seni...sebenarnya x tahu sangat pon...tapi sebab en asben nak g sane...so kami pong menggugel la ...

Alang2 nak g sane, en asben nak makan nasi arab... ekceli, mak buyongxde keinginan pon nak makn...tapi en asben da lame teringin...layankan aje...Kitorang pon g Shah Alam pas solat Zohor...Perot okla...da kosong...Kitorang makan kat medan selera seksyen 7...Dekat dengan Unisel...Owh da lame ku tinggalkan Unisel...





En asben pon order...Mak buyong x tahu sangat pasal nasi arab...Bile tengok nasinyer, mak aii banyak nyer...Pk lame2 sapela nak abeskan...yang pasti en asben memang superb...habes sepinggan...Mak buyong da serender...Coz pewot da membesar...x dapat nak isi banyak2...en asben kate habeskan ayam jer...ok....

Lepas makan, kitorang g laman seni tuh...tak jauh pon...Kat area Gulatis...Kat situ bole nampak bahagian belakang bangunan dilukis ngan pelbagai lukisan. Cantek jugak lukisan2 kat sini...Kitorang park kete kat depan bazar roshni...Xdela jauh nak menapak kat sane...KAlo jauh pon xpe en asben cakap...Nanti senang nak beranak...Ok... 



gamba dalam masjid





Yg kat atas tu gune plastic cup




Kat bawah ni mak buyong share gambar2 kat sane.. Time kitorang pegi agak ramai orang...Maklumla hujung minggu... Biasanye family2 yang datang jalan2 kat situ...











P/S: Kreatifkan diorang!!!